Město očima nezávislého člověka

DUHOVÝ MINISTR

05.09.2016 14:53

 Duha na obloze většinou lidi potěší. Duhové oblečení pochodujícího ministra také potěší. Je však otázkou zda potěší většinu a zda jeho chování má logiku.

Každý řemeslník i firma se snaží vyrobit kvalitní výrobky. Ne v 100% se to podaří. Nepodařený výrobek pak raději vyřadí a neukazují. Alespoň se tím většinou nechlubí, nejsou na to „hrdí“

Matka příroda stvořila miliony svých „výrobků“. V tom ohromném množství se ne vždy vše povedlo. U živých organismů je přirozené zachovat rod. I u lidí je nutné rozmnožování!  Proto příroda stvořila muže a ženu. V některých případech se přírodě nepovedlo, aby muž chtěl ženu a jinde žena chtěla muže. Příroda chybovala a někdy muž chce muže a žena ženu. Asi většina chápe, že se tyto případy vyskytují.  Tato většina nedává na odiv svou přirozenou normálnost. Je udivující, že ti, co u nich příroda selhala, se s hrdostí prezentují.   Viz PRAGUE PRIDE, největší akce toho druhu v ČR od roku 2011.  Na co jsou hrdí?  A jsou všichni takoví od přírody, nebo někteří z vyžilosti?  Možná jsou hrdi na to, že se jim „salámovou metodou“ daří prosazovat nelogické věci. A to za pomoci poslanců!  Pan ministr Dienstbier (Sobotkova schovanka), který se svou výslužkou (ministerstvo pro nic – viz výsledky) ukázal koho je patronem.

     Takže několik otázek. Je málo žadatelů o adopci dětí z řad manželských párů?

Je potřeba být příkladem pro děti? Je tím dobrým příkladem rodina,  kde je  táta + táta nebo máma + máma a to i v ložnici?

Je možné, že se u dospělého člověka, který zplodil v manželství dítě (nebo dvě) náhle změní pohlaví?

Když většina z nás začne aplikovat život jako gay nebo lesba nedojde k vymření národa?

Mají ti, co je příroda nepostihla dávat děti těm „hrdým“?

Pedofilové také vyznávají lásku. Budou také hrdě pochodovat Václavákem?  Upraví pro ně poslanci zákon?

         Respektujme, že příroda někdy udělá chybu. Je tu hluchota, ochrnutí, slepota i sexuální odchylka Ale demonstrovat hrdost nad tímto se zdá nelogické. Zvláště u těch, co to podporují.

 

                    F. Štecha

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.