Město očima nezávislého člověka

LHOSTEJNOST, SKLEROZA, BOŽÍ ZÁZRAK?

24.10.2016 11:07

Proběhla, pro život občanů důležitá událost. Měli jsme možnost vybrat si kdo a jak, a za kolik našich peněz nám bude zajišťovat veřejné služby. Jaké daně budeme platit a v jaké výši. Jaké zákony budou určovat naše bytí. Rozhodnutí o důležitých záležitostech.  Zjednodušeně by se dalo říci, že nastal výběr řidiče autobusu, který nás někam poveze.

Je udivující, že většině občanů je jedno, kdo tím řidičem bude. Zda zkušený řidič, nebo člověk který řídil pouze motocykl, člověk spolehlivý, nebo který často podrazí své společníky.

Nyní jsme nevybírali doslova „řidiče“, ale členy určité strany, na vedoucí místa v Senátu a samosprávě (krajích).

Po výsledcích voleb na nás přímo křičí otázky.

Skládá se náš národ z převážné většiny lhostejných lidí, kterým je vše jedno?! Výsledek účasti ve volbách to potvrzuje. Není si na co stěžovat – dostaneme, co si svým rozhodnutím zasloužíme. Za to může lhostejnost!

Zapomeňme na tyto lhostejné, kteří zatím asi chodí do politické školky (politika = věci veřejné). Ve volbách velkého úspěchu, díky voličům, dosáhla KDU-ČSL.  Jsou možnosti. Buď voliči trpí sklerózou a zapomněli, že hlavním nositelem zákona o Církevních restitucích je toto uskupení, nebo jsou podporovateli Církevních restitucí, Aniž by se ptali, kde církev k těmto majetkům, a jak přišla!  Asi i souhlasí s tím, že církev upálila Jana Husa za to, že církev kritizoval za neplnění Slova Božího.

Vzpomeňme, každý kdo vzal tento spolek do vlády, zaplakal!

Skleróza může omlouvat. Úmysl ne!

       Nebo při volbách došlo k tomu, co nikdo, nikdy neviděl, ale vždy se dá podle potřeby prohlásit. Stal se Boží zázrak. Podporovatelé církve zaslouženě vítězí.

 

    Přijdou další volby. Zda zvítězí  lhostejní, sklerotičtí nebo zapůsobí Boží zázrak je na nás všech!! 

Rozhlédněte se, bitva již začíná. Stará garda ze „sametové revoluce“ již otevřela všechny kanalizační roury proti prezidentu Zemanovi.

 

             F. Štecha

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.