Město očima nezávislého člověka

MÁME ŠANCI!

06.10.2016 08:46

Dá se říci, že většina z nás by přivítala situaci, kde by dostala šanci na zlepšení výsledků svých představ a cílů. Jen málokdo by svou šanci odmítl. Učiní to teď ta většina?  Využije svou možnost?

    Přesně, byť extrémně, uvádí pan prezident Zeman možnou situaci. Když k volbám přijde pouze 1 volič, volby jsou platné, a jeho hlas rozhodne, kdo nám všem bude řídit republiku.  Umožňují to naše zákony!  Ti, takto zvolení, by ani neměli povinnost v určitých případech udělat referendum, aby se mohli vyjádřit občané státu.

Jen strana SPD, podporovaná SPO stále žádá zákon o referendu a stále jej ostatní odmítají

(nechtějí, aby jim  případně občané překazili jejich čachry!).

POZOR- nezapomenout, že referendum a osobní zodpovědnost poslance za jeho hlasování požaduje od samého počátku pan Okanuta!  To není strana Úsvit,  to je strana SPD (Strana přímé demokracie) . Konkurenční, zavedené strany se z obavy potřebovaly tohoto člověka zbavit.. Několik „jidášů z Úsvitu tak učinilo. Nepočítali s tím, že je schopen pokračovat. A to jako SPD. A opět jejich letitá korýtka ohrožuje.

Dlouholetí politici, zavedených stra , na veřejnosti na sebe dělají „bu,bu,bu“, ale v zákulisí si přihrávají, aby nepřišel někdo nový. Aby ohrozil chobotnici.

    Čtenáři jděte k volbám, pracujte na svém osudu! Vysvětlete svému okolí, že je nutno hledat pravdu neboť mnozí nám lžou.  Příklad – Havel říkal- komunisté vás straší, že bude nezaměstnanost (Je ?) , Západ nám pomůže (máme spoustu zahraničních bank a továren. Ale zisky jdou do zahraničí). Klaus, v zahraničí oceněn mnoha čestnými tituly, dobře hospodaříme (republika rozkradena, důchodový fond přišel o 337 miliard). Kalousek, takhle se to má dělat (ohromný státní dluh), Sobotka- vrátíme se k církevním restitucím (ticho, bojují jen obce nebo kraje)

Hlavně je třeba mladší generaci  na příkladech vysvětlit, že tak, jak je popisována nedávná minulost, neodpovídá mnohdy pravdě. Příkladů je mnoho!

     Není podstatné co nám ODS, TOP 09, ČSSD, STAN, KDU-ČSL slibují, ale co je za nimi.

 

                 F.Štecha

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.