Město očima nezávislého člověka

Senátorský kandidát SPD se představí u nás

31.08.2016 12:08

Jeden z kandidátů na senátora za SPD, hnutí Tomia Okamury, Jiří Kobza, se představí ve Staré Boleslavi. Dlouholetý pracovník v diplomatických službách, především na středním východě, se představí voličům v našem městě ve společné přednášce o islámu se známou právničkou Klárou Samkovou v úterý 6. září ve Sporthotelu v Houštce na tenisu. Přednáška začíná v 18 hodin.

Jiří Kobza, dle mého názoru jeden z nejvzdělanějších a nejfundovanějších kandidátů na post senátora za náš volební okrsek pracoval řadu let v islámských zemích a má osobní zkušenosti s muslimy. V přednášce se s posluchači rozdělí o své zkušenosti a seznámí je i se svými názory na tuto problematiku v souvislosti se stále se zvyšujícím počtem muslimských imigrantů do Evropy, kteří se významnou měrou podílejí na nárůstu počtu trestných činů.

Spolu s ním vystoupí i právnička Klára Samková, která je známá nesmiřitelným postojem vůči islámským imigrantům, k jejich chování především k evropským ženám a je o ní známo, že při jejím projevu o islámu ve sněmovně, opustil turecký velvyslanec pro nesouhlas jednací sál. Následně při veřejné demonstraci proti fundamentalistickému islámu, jehož představitelé patří k nejvíce problémovým vůbec, tyto džihádisty a bojovníky Islámského státu, kteří se infiltrovali mezi uprchlíky do Evropy, veřejně proklela.

Geolog a pracovník diplomatických služeb Jiří Kobza, by podle mého názoru neměl chybět ve druhém kole senátních voleb a byl bych velice rád, kdyby se ve druhém kole utkal s dalším kandidátem, čestným a čistým člověkem, Pavlem Matějkou. Oba dva tito kandidáti totiž při rozhovorech ve Svobodném rádiu přiznali, že by bez váhání zvedli ruku pro eventuální návrh na zrušení senátu pro jeho zbytečnost a velmi drahý provoz. A právě pro mne, jako pro odmítače senátu od samotného počátku jeho existence, jsou tyto postoje obou senátorských kandidátů rozhodující.

Každý, kdož by chtěl slyšet osobní zkušenosti s islámem od člověka, jenž mezi muslimy žil delší dobu, by na této přednášce v Houštce chybět neměl. Navíc s největší pravděpodobností bude Svobodné rádio z této přednášky pořizovat přímý přenos, kterou poté bude možné si přehrát z archívu rádia.

Vladimír Kapal

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.