Město očima nezávislého člověka

Hasičská Tatra se konečně dočká generálky

15.05.2016 14:02

Hasičské vozidlo Tatra CAS T815 4x4, které darem dostal SDH Stará Boleslav, je nutné generálkovat. Již před časem bylo rozhodnuto, že se vypíše výběrové řízení na tuto práci, ale stále se nikde neobjevovaly zprávy, že by se měla generální oprava vozidla realizovat. Nyní se v zápisu z jednání rady města objevila informace, že bylo vypsáno veřejné řízení na dodavatele práce.

Podle sdělení Oddělení bezpečnostního a krizového řízení Městského úřadu byly podána dvě nabídky na rekonstrukci hasičské Tatry. Jednu z nabídek podala společnost Lumír Zezulka – ZEKA ze Slavičína a cena zněla na částku 1. 595.000 Kč bez DPH. Druhou nabídku zaslala společnost Komet Pečky s.r.o. s nabídkovou cenou 1.572.000 Kč bez DPH.

Hodnotící komise provedla kontrolu předložených dokumentů a konstatovala, že obě společnosti splnily všechny požadované podmínky zadávacího řízení včetně splnění kvalifikačních předpokladů a na základě posouzení obou nabídek doporučila radě města uzavřít smlouvu o dílo se společností Komet Pečky s.r.o. na základě nižší nabízené ceny.

Rada města souhlasila s doporučením hodnotící komise a rozhodla uzavřít smlouvu o dílo se společností Komet Pečky s.r.o. a zároveň uložila vedoucímu Oddělení bezpečnostního a krizového řízení předložit text smlouvy ke schválení nejpozději d data 31. 5. 2016.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.