Město očima nezávislého člověka

KDO KOHO PODPORUJE?

26.09.2016 09:43

Již ve školním věku jsme slyšeli – Opakování je matka moudrosti.  Opravdu je vhodné si občas některé věci zopakovat. Zapomínat je někdy nebezpečné. A někteří se snaží nejen o naše zapomínání, ale chtějí nám dát i jiné hodnocení.

        Byla 2. světová válka. Miliony mrtvých. Hitler argumentoval potřebou osvobodit Němce v našem pohraničí – Sudetech.  Dnes nám předkládaný přítel – Západ – to požehnal. Dnes nám předkládaný nepřítel – Rusko – tak neučinilo!  Německé sudeťácké bojové skupiny začaly zabíjet naše policisty a pohraničníky.  Hitler vstoupil na naše území a obyvatelé Sudet ho hajlováním vítali a žádali o německé občanství. Začalo vyhánění Čechů ze Sudet.

        Zapomínáme, nebo jsme vedeni od dob Havla k tomu, abychom rozhodnutí velmocí po 2. světové válce (o odsunu Němců v rámci zabránění další válce) považovali za ublížení těm, co válku způsobili?

Četl někdo, že by na srazech Sudetoněmeckého landsmanšaftu někdy zaznělo (případně od německých představitelů), že se omlouvají za vyhnání Čechů z pohraničí, za vraždy, za umožnění 2. světové války? Ale Landsmanšaft je vůči nám stále aktivní! Jejich stanovy obsahují stále trvalý požadavek a majetkové nároky vůči ČR.                                                 

Pokud nebude rozhodnuto, že žádný člen vlády, Parlamentu, Senátu, představitel obce nebo města a státní zaměstnanec nesmí komunikovat se Sudetským landsmanšaftem (příklad s Berndtem Posseltem), ale jen s představiteli německé vlády, nepřestane tento spolek upravovat dějiny.

Prezident Beneš správně a prozíravě varoval, že přijdou lidé, kteří budou chtít upravit historii.

Je smutné, že to jsou i někteří naši občané.

        A kdo, koho, podporuje?  Řekl snad někdo panu Posseltovi, že nebýt sudeťáků, páté kolony Hitlera (jak říká prezident Zeman), možná by tak lehce nezačala 2. světová válka?

        Nezapomeňme na souznění pana Havla a pana Schwarzenberga. Vrcholem je pan ministr D. Herman (KDU-ČSL), pro kterého se jedná o spolek jeho milých krajanů! (Pan Sobotka tiše souhlasí, jinak by jej vyrazil!)

       Podle informací tento spolek uspořádal v Plzni komunitní kongres, kde měl vystoupit na příklad pan V. Lobkowicz, pani L. Rakušanová i poslankyně N. Nováková (TOP 09)

 

Až se budeme rozhodovat ve volbách, které „podporovatele“ si zvolíme, nezapomeňme na budoucnost své vlasti!

Členové Svazu bojovníků za svobodu mají asi jasno, koho nevolit.

 

                   F. Štecha

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.