Město očima nezávislého člověka

Pečovatelská služba má novou vedoucí

20.05.2016 11:28

Dosavadní vedoucí pečovatelské služby Alice Benediktová ukončila pracovní poměr v této organizaci města. Z tohoto důvodu vypsala rada města výběrové řízení na obsazení této funkce a do něj se přihlásily tři uchazečky. Výběrová komise ve složení Radek Dünebier – tajemník MěÚ, Jan Horčík – vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví a Alice Benediktová – dosavadní vedoucí Pečovatelské služby města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, všechny tři žádosti zájemkyň, které se do výběrového řízení přihlásily a splnily požadované požadavky, vyhodnotila. 

Provedla s nimi pohovory, při kterých byly posouzeny jejich kvalifikace, praxe v dané oblasti i zvláštní schopnosti, které by měl zaměstnanec na dané pozici splňovat. Po vyhodnocení výsledků dospěla komise k závěru, že uchazečkou, která nejlépe vyhovuje požadavkům kladený na vedoucí Pečovatelské služby, je Monika Kupková.

Vzhledem k ustanovení příslušného zákona jmenovat do této funkce má právo rada města, a proto výběrová komise doporučila jmenovanou uchazečku jako nejvhodnější. Rada města vzala na vědomí výsledek konkursního řízení, který má pouze doporučující charakter a jmenovala do pozice vedoucí Pečovatelské služby měst Moniku Kupkovou s účinností od 1. 6. 2016, kdy se nová vedoucí ujme své funkce.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.