Město očima nezávislého člověka

Quo Vadis Europa?

08.08.2016 09:32

( Autor článku pracoval v devadesátých letech jako parlamentní zpravodaj Radiožurnálu a vnitropolitický komentátor deníků Telegraf a Český Deník. Rovněž jako mediální poradce federálních ministrů Hospodářství a Zahraničního obchodu.)

 

Tuším kam kráčíme, ale nechci být vulgární....

Václav Klaus mě velmi zklamal se svojí „závěrečnou amnestii“, to ale nemůže nic změnit na faktu, že měl v průběhu let často pravdu. Zřejmě tušil, kam se Evropa ubírá a znal lidi, kteří se zmocnili velení nad EU.

Říkám to nerad, ale ukázalo se, že myšlenka jakýchsi Spojených Států Evropských je zcestná. Proč mohly vzniknout USA a proč to nejde v Evropě? Je to jednoduché (Sherlock Holmes říkával „Elementary, dear Watson“):.... Otci zakladatelé Spojených Států věděli, že jednotný stát může vzniknout jen tehdy, pokud občany bude spojovat společná řeč. To ale v Evropě nepřipadá v úvahu a proto je základní myšlenka EU blud.  Evropské národy se nikdy nevzdají svých jazyků, literatury a kultury.

Co předvedli naši „moderní“ evropští politici?

Místo toho aby trvali na tom, že občanství a pobyt v Evropě bude podmíněn ( jako v Americe) zkouškou z jazyka země ve které migrant hodlá pobývat, umožnili tito hlupáci imigrantům zakládat vlastní „státy ve státě“, ghetta na okrajích velkoměst, kde nejsou respektovány zákony země, ale vše je podřízeno právu šarija.

   A že by to bylo všechno z jejich hlav? Ale kdepak...

Na začátku stál obskurní rádobypolitik-

Richard Nicolaus hrabě von Coudenhove-Kalergi, rakouský občan s japonskými předky a československým občanstvím (1894-1972) Je pokládán za otce Maastrichtu a multikulturalismu. (Viz heslo české wikipedie)

Hlavní myšlenkou tohoto blázna byla idea, že je třeba zlikvidovat jednotlivé evropské národy tím, že je smícháme s imigranty z Afriky a Arabie: „Člověk budoucnosti bude smíšené krve. Mnohost národů bude nahrazena budoucí euroasijsko-negroidní rasou, velmi podobnou starým Egypťanům.". Vznikne tak nová, beztvará masa, která bude snadno ovladatelná lokálními politiky. 

Na počest Kalergiho byla ustanovena Evropská cena Coudenhova-Kalergiho. Hádejte, kdo byli dva první laureáti této ceny...

Angela Merklová a Herman van Rompuy!

Teď už víme, kdo byl u zrodu zrůdné teorie multikulturalismu.

 Všimněme si, kdo se ujal vlády nad námi hloupými Evropany (kteří přece nevědí co je pro ně dobré). Evropskou unii zcela ovládli levicoví liberálové, v současné době tedy Hollande a Merkelová. Oba už to mají, zaplať Pán Bůh, spočítané. Příští volby prohrají, vždyť s jejich politikou už dnes nesouhlasí ani většina obyvatel Francie i Německa.

U nás to bohužel není lepší. Do klíčových funkcí se stále dostávají levičáci s komunistickými, „osmašedesátníckými“ kořeny. Ano, mám na mysli klany Šabatů a Dienstbierů. (fanatik Petr Uhl, pomatená Anna „éééé“ Šabatová a legrační Jiří Diensbier ml.) Mimochodem také vám připadá zábavné, jak jsou si soudružky Merkelová a Šabatová podobné i vzhledem? :-)

  Nedávno jsem si uvědomil, jak jsme manipulování masmedii. Bohužel, stejně jako za „socíku“ se dozvídáme jenom to, co se dozvědět máme. (Ještě, že máme ten internet..)

   Přiznám se, že jsem celá dlouhá léta žil v domnění, že otec Merklové byl jakýmsi odbojným evengelickým knězem, kritikem režimu a jeho dcera Angela bojovala za demokracii. Jaký omyl.

Otec Merklové emigroval z NSR do NDR, aby se stal koryfejem komunistického režimu a aktivistou v prorežimní organizaci kněží, tedy něco jako bylo u nás „Pacem In Terris“!! Jeho vydařená dcerka Angela se stala funkcionářkou východonměcké SSM, studovala v SSSR a budovala si osobní karieru ve východoněmeckém režimu. Nakonec stejně jako mnozí u nás, po pádu berlínské zdi, rychle převlékla kabát a stala se horlivou demokratkou. Hnus... Otec i dcera velmi pravděpodobně spolupracovali se Stasi, která ovšem, podobně jako u nás, stačila většinu dokladů o svých klíčových spolupracovnících zničit. Karieristka Merkelová se po převratu rychle vetřela do přízně Helmuta Kohla – aby mu později podrazila nohy a dostala se na jeho místo.

A kdo jsou vlastně tedy její příznivci a spolubojovníci za „lepší Evropu“?

Především Martin Schultz, nevzdělanec, který nedokončil ani střední školu!

Opilec Jean-Claude Juncker , který pod vlivem alkoholu familiérně poplácává po tváři evropské premiery, líbá je na čelíčko a zdraví nacistickým pozdrvem!...(Angličné mu s oblibou říkají „Junkhead“, tedy „Hlava plná sr....k“)

Thomas de Maizière, současný ministr vnitra BRD, bratranec Lothara de Maizière, posledního premiera DDR (jeho otec Clemense byl vysokým důstojníkem STASI). Thomas je osobním, dlouholetým přítelem Angely.                                                                                                         Grázl Joshka Fisher, profesionální levičácký revolucionář, bojovník „Revolučních Oddílů“.   Volker Beck a Daniel-Cohn Bendit a další, kteří už měli dávno sedět v kriminále.

Ergo, kladívko....celé vedení současného Německa i EU je prolezlé exponenty bývalé NDR. Na mně z toho jde hrůza. Ovšem o tom, co je vlastně Angela Merkel zač, se v naší televizi mluvit nesmí!

To jsou tedy lidé,kteří mají náš budoucí osud v rukou. Celá tahle parta prokázala v průběhu let pozoruhodnou a absolutní neschopnost pochopit cokoliv. A to je nikdo, nikdy nevolil!!!! Do funkcí se navolili sami mezi sebou.

Na okraj: Kdo dal právo těm klaunům v Radě Evropy zasahovat do vnitřních věcí Polska? Co je jim po tom, jakou vládu si Poláci zvolí a jaké kroky ta vláda podnikne?

Je to opravdu šílené. Osudy Evropanů řídí předseda Evropského Parlamentu Martin Schultz, nevzdělaný knihkupec, která nemá ani maturitu! Imigraci do Evropy řídí svazácká funkcionářka!  Není tedy na čase aby všichni odešli? Pokud ne, neměli bychom odejít my?

 

Jaká je současná Evropa?

V jejím čele stojí levicoví liberálové pod velením Německa a Francie. Celá západní Evropa je zaplavena imigranty z bývalých kolonii (Francie, Anglie). Tyto země platí daň za svoji koloniální politiku, no dobře jim tak. Oni si ovšem nevědí se situací rady a marně hledají řešení.

Do Evropy se i nadále hrnou ilegálové z arabských a subsaharských zemí, kteří doufají, že se jim bude dařit na štědrých sociálních dávkách- nejlépe bez práce. Naše média nám tendenčně ukazují hlavně matky s dětmi, ale drtivou většinu přivandrovalců přece tvoří mladí muži. Darebáci, kteří místo toho aby bojovali za svoji zemi, zbaběle utíkají „do lepšího“. Co s nimi? Nikdo netuší..

….a kdo za to může? Jednoznačně ta nechutná, neforemná, stále více tloustnoucí soudružka Angela Merkelová, opojená vlastní mocí. Vždyť to byla přece ona, kdo pozval do Německa všechny Syřany i další „válečné uprchlíky“ a naslibovala jim, že se o ně Německo postará. Německo by ji mělo žalovat za vlastizradu a poslat ji do vězení na zbytek života. Smutné ovšem je, že zatím stále ještě velká část německého národa její scestné nápady akceptuje, podobně jako akceptovala nápady císaře Viléma, Adolfa Hitlera a nebo Honeckera. („Toprá Němec, je předse disciplinovaná a poslouchá autority..)

 Pamatujme:


„Revoluce začínají idealisté, realizují romantici a plody sbírají všiváci“.


Otázka zní: Ptala se „rudá Angela“ partnerů v EU, zda s jejím pozváním imigrantů souhlasí? Jistěže ne. Ona přece názorem těch menších, poddaných států pohrdá. A tak klidně,spolu se svými přáteli, příjde s nápadem, že se musíme o imigranty podělit. Vždyť jsme přece členové EU. Vy je nechcete? Tak se vyplaťte – čtvrt miliónku euro za kus. My si necháme v Německu ty vzdělané a kvalifikované, a ten „odpad“ přesuneme k vám.

Má to asi takovouto logiku....Bydlíme v družstevním paneláku a pozveme si na návštěvu rodinu z Východního Slovenska. Oni ale přijedou s početným příbuzenstvem a k nám se do bytu nevejdou. No, tak si je rozdělíme mezi všechny partaje, jsme přece všichni družstevníci!

 

A pozor, už tu máme další, absurdní diktát!

Soud EU rozhodl, že suveréní evropské státy NESMÍ ZADRŽOVAT ILEGÁLY, KTEŘÍ PŘEKROČÍ JEJICH HRANICI!!

A povšimněmi si:  ČT 24 tomuto diktátu, v ranních zprávách, věnovala pouze jednu větu v běžící informační lince. Jinak ani muk....žádný komentář, rozhovor, nic...

 

Ve Spojeném Království se blíží referendum o vystoupení z EU.

Ukazuje se, že stále více občanů si vystoupení přeje. Chceme naši zem zpátky!! Já jim držím palce. Premiér Cameron mi připravil další zklamaní (a určitě si to po zásluze odskáče). Snaží se Brity zastrašit a vyhrožuje jim ekonomickým úpadkem. Nesmysl. Velká Británie to klidně přežije. Faktem je, že Britové přispívají do „kasy“ EU daleko většími sumami každý týden, než dostávají zpět. Lze se jim tedy divit, že chtějí návrat věcí do svých rukou? Ekonomičtí experti tvrdí, že odchod UK poškodí, ovšem průmyslníci říkají, že to bude přesně naopak! Spočitat plusy a mínusy  nedokáže exaktně nikdo. Politici ohledně „brexitu“ jenom fabulují, jak se jim to hodí. (Jak známo-každý Cikán hádá podle svojí planety.) Obchod to možná přibrzdí, ale  jen na krátkou dobu. Navíc to bude mít pro nás Evropany velký přínos. Pokud by Britové z EU vystoupili, vyslali by soudružce Merkelové jasné varování a povzbudili by další, nespokojené evropské státy. Když mohou Britové, proč ne my? A to by mohlo být pro EU smrtící ranou. To už by si asi nikdo z těch bruselských Europitomců nedovolil navrhovat takové nesmysly jako jsou „uprchlické kvóty“. A možná pochopí i ten prostý fakt, že Řecko nemá v Evropě co hledat. (Už nás to všechny stálo miliardy a bude stát další...)

Mám-li si vybrat mezi Evropou, s vnější hranicí jako řešeto, zaplavenou nekulturními přivandrovalci a  Evropou nezávislých států, budu volit to druhé. Obchod poběží dál, na letištích se vykážeme pasem a hranice budou rozumně kontrolované a nežádoucí ilegálové budou vykázáni. Kam? To ať si rudá Angela vyřeší sama. Sama si to vymyslela, tak ať se stará a zodpovídá se vlastnímu národu. 

Pokud chcete vědět více o tomto tématu, určitě se podívejte na:

https://nejvic-info.cz/kdo-je-merkelova-a-proc-nevzpomina-na-zivot-v-donecku/

Pavel Černocký

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.