Město očima nezávislého člověka

Soukromá firma podpoří finančně kulturu

15.08.2016 10:31

Na jednání rady města dne 4. 8. 2016 seznámil místostarosta Petr Kváča radu města s návrhem Odboru kultury a cestovního ruchu na přijetí smlouvy s firmou Komunální technika s.r.o., na jejímž základě město obdrží finanční dar ve výši 20.000 Kč.

Dle znění tohoto návrhu smlouvy se město zaváže, že finanční prostředky z daru od soukromé společnosti použije pro organizaci a zabezpečení akce Open air festivalu Opera Gala, který se bude konat ve dnech po 26. 8. 2016 na brandýském zámku.

Rada města text darovací smlouvy od soukromé společnosti sídlící ve Staré Boleslavi schválila a uložila starostovi města tuto darovací smlouvu podepsat a zároveň uložila starostovi města, aby společnosti jménem města za finanční příspěvek poděkoval.

Vzhledem ke známému faktu, že kultura si na sebe v žádném případě sama nevydělá, neboť v případě příliš vysokého vstupného by občané podobné kulturní akce v takovém množství nenavštěvovali, jsou podobné donátorské příspěvky velice chvályhodné a společnosti, které se rozhodnou svými prostředky podpořit kulturu ve městě, si skutečně zasluhují úctu a poděkování

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.