Město očima nezávislého člověka

Svět se zbláznil, můj pane, svět se zbláznil

14.08.2016 10:53

Vypůjčil jsem si titulek z jedné krásné písně písničkáře Vjty Kiďáka Tomáška a doufám, že mu to nebude vadit. Lépe bych to, co se dělo v sobotu a prý to bude pokračovat i dne v neděli v Praze, neuměl pojmenovat. Vím, že se někdy lidské geny pomotají a člověk se narodí s jinou sexuální orientací. Nemohou za to, je jim to dáno přírodou, ale to, co ze sebe v současném světě homosexuálně orientovaní jedinci dělají, nemá již vůbec nic společného s lidskou důstojností.

Již od Sigmunda Freuda víme, že sexualita provází člověka od narození až do smrti. Samozřejmě se nejedná pouze jen o samotný akt plození či milování, což je snad to nekrásnější, co příroda člověku nabídla, jedná se o to, že člověk již od velmi raného dětství vnímá opačné pohlaví a je to vidět na malých dětech. Chlapec se docela jinak chová ke svým chlapeckým vrstevníkům a úplně jinak k děvčátkům, a to je již projev sexuality.

Podotýkám, že vůbec nic nemám proti homosexuálům, nesouhlasím s názory, že se jedná o vypěstovaný jev a naopak souhlasím s těmi, kdož tvrdí, že se jedná o orientaci vrozenou. Nejsem pohoršen, když na ulici vidím dva muže nebo dvě ženy, jak se třeba vedou za ruce nebo se objímají, mají na to stejné právo, jako heterosexuálové. Vadí mi, a to tak, že velmi, když homosexuálovo pořádají monstr akce typu Prague Pride. Vystavují totiž na veřejnost něco, co by měl mít každý normálně uvažující člověk schované do soukromí. Jak bychom se asi dívali na podobné průvody a akce, při nichž by poloodhalení a sexuálně provokující heterosexuálové světu ukazovali, jak jsou na svou orientaci hrdí a jací jsou kabrňáci?  Většina společnosti by takovou akci zkritizovala, jako nepatřičnou. Jenomže pokud současná společenská poptávka, žel Bohu podle scénáře Nového světového řádu, preferuje homosexualitu, a ta je jako cosi, co je „in“, tak je v této společnosti lidí cosi špatného.

Stavím se zásadně proti podobným pochodům a akcím, stavím se zásadně proti tomu, že homosexuální páry mohou adoptovat děti, připadá mi to stejně absurdní, jako kdyby chtěl beznohý zvítězit na olympiádě v běhu na sto metrů. Každý člověk má své místo na světě. Jeden umí a dělá to, druhý zase ono. Lidé homosexuálně orientovaní mají nezpochybnitelné právo spolu žít, ale je naprosto jasné, že děti mít nemohou, a tak by se to mělo brát. Základem rodiny, a tak to připravila neomylná příroda a její nezaměnitelné přírodní zákony, je a vždy bude muž a žena. Jenom ti mohou zplodit potomka a vychovávat jej v tradiční a tisíci lety prověřené formě, tedy v normální, obyčejné a přitom jedinečné formě, ve formě tradiční rodiny.

Nechť si homosexuálové žijí podle svého, v soukromí to nikomu a ničemu nevadí, pro mne za mne, ať mají jednopohlavní páry i svatbu, ale právo na adopci a výchovu dětí, je pro mne neakceptovatelné.  Nechť si homosexuálové v soukromí dělají, co chtějí, ale proč mají svou orientaci tak halasným způsoben prezentovat na veřejnosti?

Svět se zbláznil, můj pane, svět se zbláznil!

Vladimír Kapal

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.