Město očima nezávislého člověka

V Houštce vystoupí Jarek Nohavica

30.06.2016 11:18

Na srpen připravil organizátor různých koncertů ve městě Peter Hlucháň pořádnou pecku. V letním kině vystoupí dne 6. 8. český bard Jarek Nohavica. Z důvodu předpokládaného prodloužení koncertu i po dvaadvacáté hodině, požádal organizátor koncertu Jarka Nohavici o prodloužení doby trvání koncertu do 22,30 hodiny. Při tomto koncertu bude v celém areálu letního kina, kde se koncert uskuteční, přísný zákaz podávání alkoholu, a to včetně piva, takže by to měl být nealkoholický koncert. Jenomže z praxe víme, že v takovýchto případech si návštěvníci alkohol přinesou sebou, protože dobře vědí, že při vstupu není možné provádět osobní prohlídky.

Rada města s prodloužením doby koncertu i po dvaadvacáté hodině souhlasila za předpokladu, že budou striktně dodrženy veškeré platné zákony a nařízení včetně hladiny zvuku tak, aby nebyl rušen noční klid. Zároveň, a to je vždy naprosto zřejmé, na pořádek bude dohlížet i městská policie.

Špatnou zprávou pro všechny příznivce Jarka Nohavici je fakt, že ještě před zveřejnění data a hodiny konání koncertu, byly všechny vstupenky beznadějně vyprodány těm, kteří se o koncertu dozvěděli z různých kanálů dříve.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.